ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1995 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση στο χώρο της Πληροφορικής.

Το κέντρο εξειδικεύεται στη διδασκαλία των υπολογιστών και της τεχνολογίας για παιδιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης για ενήλικες, καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες.

Ο εξοπλισμός hardware & software, που χρησιμοποιούμε, αποτελεί την πιο σύγχρονη εξέλιξη στον χώρο της πληροφορικής, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή γνώση στο μικρότερο δυνατό χρόνο, με σταθερά και πολύ υψηλά ποιοτικά standards.

Κάθε εβδομάδα έχουμε εξετάσεις για την πιστοποίηση των γνώσεων σας στους υπολογιστές αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο. Τα ποσοστά μας πλησιάζουν το 100%.

► Οι ώρες των μαθημάτων ορίζονται ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο του κάθε μαθητή. Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ- 8:00μμ. Τα μαθήματα γίνονται 3-4 φορές την εβδομάδα, από 1 έως 1:30 ώρα την κάθε φορά σε μορφή ιδιαίτερου..
► Δωρεάν σημειώσεις με πιστοποιημένη ύλη, καθώς και CD με ασκήσεις καταρτιζομένου και χρήσιμα προγράμματα.
► Οι ώρες της πρακτικής είναι απεριόριστες. Διενέργεια δοκιμαστικών τεστ προσομοίωσης εξετάσεων, χρήση σύγχρονων μεθόδων αυτοδιδασκαλίας, Internet.
 
 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

  • Ύλη : Word, Excel, Internet-Email
  • Διάρκεια : 3-6 εβδομάδες
  • Το πιστοποιητικό που καλύπτει τις βασικές ενότητες και καλύπτει ένα μεγάλο αριθμό προκηρύξεων του Δημοσίου.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

  1. Ύλη : Word, Excel, Internet-Email, Powerpoint, Access, Windows
  2. Διάρκεια : 9-12 εβδομάδες
  3. Το πλήρες πιστοποιητικό, που καλύπτει στο σύνολό τους όλες τις πιθανές απαιτήσεις του Δημοσίου (ΑΣΕΠ) και σου δίνει το πλεονέκτημα στον Ιδιωτικό Τομέα.